LİDER BOZOVA BELEDİYESPOR TUTULMUYOR

Ligin bitimine 3 hafta kala lider durumda olan Bozova Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda Genç Karakeçili spor’u 7-0 lık net bir skorla yendi. Bozova Belediye spor’un Kulüp Başkanı İmam Çeviker yaptığı açıklamada,genç ve dinamik bir kadro kurduklarını ve Bozova gibi küçük ve mütevazı bir ilçede Gençleri spora yönlendirerek ;hem kötü alışkanlıklardan koruduklarını hem de spora yönlendirerek sağlıklı ve temiz bir gelecek için mücadele ettiklerini ifade etti.

Tabii bu başarıda daha önce yıllarca Bozovagücü spor da forma giymiş olan ve halen Teknik kadrolarda takıma hizmet eden Şahin Olgun,Aziz Dartar, Bekir Özgül gibi hocalarımızın da katlılarını belirtmeden geçemeyeceğim.Biz takım ruhuyla ekip halinde bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah, sezonu Şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Bu sezon diğer yıllara göre daha farklı bir ruhla ve inançla mücadele ediyoruz.

Bunda Spora meraklı ve özellikle de futbolu seven bir Belediye Başkanına sahip olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Hemen hemen her maçta trübündeki yerini alan ve bize maddi ve manevi olarak destek veren Bozova Belediye Başkanımız Suphi AKSOY’a Gençler ve Bozova adına müteşekkiriz. dedi.

HABER: HASAN GÜLER