Kur'an kursunun temeli atıldı

4 milyon liraya mal olacak inşaatının temelinde kurum amirleri hazır bulundu.
Semerkand Vakfı üstlendiği kız Kur'an kursunun temeli atıldı. 4 milyona mal olacak Gülveren'de yapacağı yatılı kız kuran kursu inşaatının çalışmalarına başlandı.
Temel atma törenine Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan Semerkand Vakfı Derneği Başkanı Mustafa geçit, İlçe Müftüsü Hüseyin ortaç, AK Parti Eyyübiye belediye başkanı Mehmet ekinci, vatandaşlar katıldı.
Temel atma töreni dualar eşliğinde yapıldı. Akçakale'ye büyük ölçüde katkısı bulunacak kursun yapımı için hem dernek üyeleri hem de hayırsever vatandaşlar katkı sağladı.
Temel atma töreninde önce Kur'an-ı Kerim okundu, ardından Semerkant vakfı ve Derneği Başkanı Mustafa Geçit, şunları kaydetti:"Hizmetlerini ehlisünnet çizgisinde sürdüren vakfımız olarak yardımı kampanyası ile birçok hizmet verdi ve hizmet vermeye de devam edecektir.
Bu görüntü halkımız tarafından kabul gördüğü içindir.
Bugün burada bizlere yeni hizmetler sunmamızı sağlamak için kız Kur'an kursunun binasının temel atma töreninde bizleri bir araya getirdi. Burada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan hayırlı işlere vesile olan herkese canı gönülden teşekkür etti.
Ayhan,"Dernek yöneticilerini ve bu aşamaya kadar katkıda bulunmuş olan herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bu hayırlı işe yardımcı olan ve bundan sonra da yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.
Akçakale Belediyesi olarak üzerimize ne düşerse yardımcı olmaya hazırız."ifadelerine yer verdi. Akçakale Müftüsü Hüseyin Ortaç'ın duasıyla temel atma töreni sona erdi.
YENİURFA