Küçükkaya, 'Katiller Hep Yalnızdır' kitabını tanıttı

Küçükkaya, Yavuzel'in kitabına şu yorumda bulundu: "Titizlikle ve harika bir Türkçe üslubuyla yazılmış, kurguları müthiş bir kitap. Bu kadar genç olduğunuzu bilmiyordum, çok şaşırdım açıkçası. Tebrikler...Bu arada sizi programımadavet etmek isterim. Sevgiler."

GôkhanYavuzel: "İsmail Küçükkaya gibi, bir aydının kitabıma böyle bir yaklaşım göstermesi, sevindirici bir haber. Biliyorsunuz ki, Fox gibi büyük bir kanalın kitabınızı gündemine alıp olumlu yônden değerlendirmesi kolay olmasa gerek. Editörlerinden, yazı işlerine kadar her mercek altından ince elenip, sık dokunan bir aşamadır. Kitabım bu sayede milyonlara tanıtıldı. Ben de kanalı arayıp teşekkür dileklerimi ilettim diyen Yavuzel açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Kitap yazabilmek, Dünya'nın en zor mesleğidir. Bunun bilincindeyim. Bin bir emek verilerek üretilen eserinizin her kesime ulaşıp ilgiyle okunması elbette ki, tarifsiz bir duygu. İnsanlar bize değil, kitaplarımıza ilgi duyuyorlar. Bizi görmeden önce, kitaplarımızı okuyorlar. Yazarın amacı, kitaplarına müşteri bulmak değil, okurlarının yaşamına ve düşüncelerine hitap edebilmektir. Bunu sağlayabiliyorsam, mutluyumdur. Yazar olmak, kendisinden çok insanların,doğanın ve hatta hayvanların bile yaşamına ilgi duyması ve bunu kalemine yansıtabilmesidir. Her gün çok sayıda program davetleri alıyorum, ancak olabildiğince kısıtlı olarak ekranlara çıkmayı yeğliyorum. Çünkü yazarın podyuma çıkar gibi sürekli kendisini göstermeye çalışması egonun tavanıdır. Kaldı ki, bizler şovmen değiliz, özgün yazılarla, insanlara hitap edici eserler üretmeye çalışan garip dünyalılarız." Dedi.

Kısa bir süre önce, 32 gün boyunca tedavi altında olduğu hastaneden taburcu olan ve bu süre zarfında birçok imza günlerine ve edebi kapsamlı programlara katılım sağlayamayan Yavuzel'e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

HASAN GÜLER