Küçük operasyonla büyük dertten kurtuldu

Şanlıurfa’da ayak parmağındaki tırnağının verdiği acı nedeniyle hastaneye başvuran Ömer Duman, Opr. Dr. Ahmet Ün’ün operasyonuyla rahatına kavuştu.

 

Tıp öğrencisi Ömer Duman, son zamanlarda ayak parmağına tırnağının batması yüzünden yoğun ağrılara muhatap oldu. Ayakkabı giymekte zorlanan Ömer Duman, tavsiye üzerine Özel Meydan Hastanesi’ndeki Op. Dr. Ahmet Ün’e muayene oldu.

 

Doktorunun tırnağının çekilmesine karar vermesinden sonra Ömer Duman’ın rahatsızlık veren başparmaklarındaki tırnaklar çekildi. Ağrıları hafiflediği için, ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Ahmet Ün’e teşekkür eden Ömer Duman, şimdi ayakkabılarıyla rahat bir şekilde yürüyecek, koşacak günleri bekliyor.

 

DAR AYAKKABI GİYİİLMESİN

 

Söz konusu operasyonu gerçekleştiren Ortopedi ve Travmotoloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Ün, tırnak batma sorununun genelde dar ayakkabı giymekten kaynaklandığını söyledi. Mantar türü rahatsızlığın da ağrılara yol açtığına dikkat çeken Op. Dr. Ün, Ömer Duman’ın dikişlerinin alınmasından sonra daha rahat hareket edeceğini ancak ameliyat yerlerinin tam olarak iyileşmesinin yaklaşık bir ay kadar süreceğini sözlerine ekledi.