KÜÇÜK KORSANLAR MAVİ DENİZLERİN GİZEMİNİ KEŞFEDİYOR

Şanlıurfalı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde korsan olup mavi denizdeki hazinelerin izini sürüyor. Çocuklar, ‘Minik Korsanlar Atölyesi’nde heyecan dolu maceralara 30 Aralık Cumartesi gününe kadar yelken açabilecek.

Seçkin marka karması, her zevke ve keseye uygun ürün çeşitleriyle Şanlıurfa’nın alışveriş ve yaşam merkezi Piazza AVM, düzenlediği farklı etkinliklerle küçük konuklarının zihinsel ve kişisel gelişimlerine katkı sunuyor. Atölye çalışmalarıyla çocuklara oynayarak öğrenme imkanı sağlayan Piazza AVM, bu kez oldukça farklı ve bir o kadar eğlenceli atölye çalışmasına ev sahipliği yapıyor.

YENİ ARKADAŞLAR EDİNDİLER

Alışveriş merkezinin etkinlik alanındaki ‘Küçük Korsanlar Atölye’ çalışmasına katılan çocuklar, hayal dünyalarının sınırlarını zorluyor. Her yaşa uygun tasarlanan “korsan” temalı oyun alanında bazen engin denizlere yelken açan, bazen de kayıp hazinelerin izini süren Şanlıurfalı çocuklar, gönüllerince eğleniyorlar. Atölyede yeni arkadaşlar edinerek sosyal çevrelerini de genişleten küçük ziyaretçiler, maceradan maceraya koşuyor. Çocuklar, uzman gözetmenler eşliğinde eğlenceli saatler geçirirken anne ve babaları da hesaplı ve kaliteli alışverişin keyfini yaşıyor.

ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ FAYDALANIYOR

“Hazine Göründü” sloganıyla 23 Aralık Cumartesi günü başlayan “Minik Korsanlar Atölyesi” 30 Aralık Cumartesi günü sona erecek. Her gün, 15.00 - 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilen atölye çalışmasından gün içerisinde 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerin çocukları ücretsiz faydalanabilecek.