“KÖMÜRLERİN YANMADIĞI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Vakıf Müdürü Mehmet Hamcan; Vakıf mütevelli heyet üyeleri tarafından birkaç değişik torbadan kömür numunesi alınıp yanıp yanmadığı test edilmiş ve kömürlerin yanması sırasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı tespit edilmiştir. Dedi.

Eyyübiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, muhtaç vatandaşlara kömür dağıtım yardımı 08.12.2017 tarihinde başladığını belirten Müdür Hamcan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Başlama tarihinden bu yana sözlü, yazılı, iletişim, vb. araçlarla kömürlerin yanmadığı ile ilgili herhangi bir şikâyet söz konusu olmamıştır.

Vakfımız tarafından dağıtılan kömür numunelerinin 25699 sayılı ısınmadan kaynaklanan Hava Kirliliği Kontrolü Yönetmenliğinin toblo- ll’de istenen kriterlere göre analizi yapılmış olup, rapor olumlu gelmiştir.

Ayrıca vakıf mütevelli heyet üyeleri tarafından birkaç değişik torbadan kömür numunesi alınıp yanıp yanmadığı test edilmiş ve kömürlerin yanması sırasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı tespit edilmiştir.” Dedi.

MEHMET ER