KOCA’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Salih Koca organize edilen projeler kapsamında Şanlıurfa’ya geldi. İlk olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret eden Koca, burada İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve il parti yönetimi ile bir araya geldi.

Burada 2019 yılında yerel seçimler ve AK Parti’nin izleyeceği vizyon hakkında kısa bir açıklamada bulunan Salih Koca, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için parti meclis üyeleri ile bir araya geleceklerini söyledi.

‘Hedefimiz mevcut belediyeleri koruyup bunlara yenisini eklemektir’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Salih Koca, “Genel merkez yerel yönetimler başkanları ile bizce organize edilen proje kapsamında Belediye meclis üyeleri değerlendirme toplantıları kapsamında Şanlıurfa da bulunuyoruz. Bu kutsal ve güzel mekânda peygamberler şehrinde olmaktan gerçekten gurur duyuyoruz ve bu güzel muhabbetiniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 2019 giden bu yolda belediye meclis üyelerimiz belediye başkanlarımız yerel yönetim ve il yönetim başkanlarımız ve ilçe yönetim başkanlarımızla birlikte ve 3 kademe il başkanlarımızla birlikte bugün istişare ve değerlendirme toplantısı kapsamında 2019’daki yol haritamızı hep birlikte çıkacağız ve meclis üyelerimize de istişare ve değerlendirmelerde bulunacağız tabi Şanlıurfa’da Ak Partiye karşı bir tevekkül var bizlerde milletimizin bu tevekkülüne layık olup hem belediyelerimizden hem siyasi olarak hükümetimizden hizmetlerden en iyi şekilde yerine getirerek yapmaya çalışacağız hedefimiz 2019 mevcut belediyelerimizi korumak ve yenilerini ilave etmek belediye meclis üyeleri belediye başkanları ve teşkilatlarımız olarak iş birliği içerisinde çalışmalarımızı çözdürmek ve peygamberler şehri bu güzel memlekete ve bu güzel mekâna hizmet etmek ve yeni yönetim kurulu başkanlarını tebrik ediyorum yeni projelere imza atacaklarına inanıyorum hayırlı olsun.” Dedi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bugün yerel yönetimler Başkan yardımcımız Salih Koca Şanlıurfa ziyarete geldiler. Aslında bu ziyaret belediye meclis üyeleri yerel yönetimlere belediye başkanlarımıza bir istişare ve Danışma toplantısı ve bu vesile ile Yeni seçilen yönetim bizi ziyaret etmek üzere değil başkanımıza teşrif ettiler. Biz burada yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyoruz tabii ki AK Parti kongreleri tamamlandıktan sonra ki öncede durumu farklı değil de hızlı bir çalışmayla halkımızla birlikte STK’larınız kamuoyunun suda birlikte genel merkezimize işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Ama bu yeni yönetim ile birlikte, çok daha sürat çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz, bu yeni yönetimimizin oluşturduk Ondan sonraki ilk toplantımız olacaktır. Geniş bir toplantı 300'ün üzerinde bir katılım sağlanacak bu toplantının Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyoruz yine buraya kadar teşrif eden yerel yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca de tekrar hoş geldiniz diyoruz teşekkür ederim.” Dedi.

MEHMET ER