KEŞKÜŞ: URFA HER TÜRLÜ ORGANİZASYONA EV SAHİBİ YAPABİLECEK KAPASİTEDE

Başarı ile bir organizasyon daha gerçekleştiren Şanlıurfa bu defa Mayıs ayında yapılacak olan Milli Takım Voleybol karşılaşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yapılan başarılı organizasyondan sonra Yeniurfa Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, 11 Nisan Spor Kompleksine gelerek karşılaşmaları takip eden tüm Şanlıurfalılara da teşekkür etti.

Müdür Keşküş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Türkiye Voleybol Federasyonu 3 günlük Kupa Voley adı altında düzenlenen Türkiye'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan organizasyona Şanlıurfa'da ev sahipliği yaptık. Şükürler olsun, Çok güzel geçti, Güzel sonuçlar aldık.

Halk Bankası'nın şampiyonluğuyla turnuva bitmiş oldu. Bu noktada bakanlık ve il müdürlüğü olarak ev sahipliği yapmaktan da onur duyuyoruz. Ben bu müsabakaların buraya Şanlıurfa'ya verilmesinde başta Sayın Valimize ve Voleybol Federasyonu başkanımıza teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Şanlıurfa büyük bir şehir bu tür organizasyonların üstesinden gelmek de hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Sağ olsun Voleybol Federasyonu başkanımız bu güzel organizasyonu başarı ile sonuçlandırdığımız için bize Mayıs ayının sonunda Hollanda milli takımı ile yapacakları bir erkek voleybol karşılaşmasını da Şanlıurfa ya verdi. Ona da ev sahipliği yapacağız.

URFA HER TÜRLÜ ORGANİZASYONA EV SAHİBİ YAPABİLECEK KAPASİTEDE

Biz diğer federasyonlara da buradan çağrı yapmak istiyoruz. Şanlıurfa'da çok güzel Tesisler var. Voleybolu ve bütün spor dallarını seven bir halk var. Dolayısıyla burada bütün müsabakaların oynanması açısından hiçbir sakınca yok. Hem Şanlıurfa'nın kültürel mirasını ve spor sevgisini göstermek adına güzel olur.

ŞANLIURFA HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu turnuvayı 3 gün boyunca aileleriyle birlikte gelerek izleyen Şanlıurfa halkına çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 bin kişi 3 gün boyunca salonlu doldurdular. İnşallah Şanlıurfa spor şehri olma noktasında her geçen gün daha iyiye gidiyor. Diğer federasyonlara da bu örnek olacaktır. Mayıs ayında milli maçı Şanlıurfa'ya alarak, Şanlıurfa ya böyle bir hediye sunmuş olacağız.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER