Kerimoğlu: Hedefim Play Of

Önceki gün bir otelde düzenlenen ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyelerinin bir kısmınında yer aldığı basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, hedefinin Şanlıurfaspor'u Play of'a çıkartmak olduğunu söyledi. Şanlıurfaspor'da çok kaliteli oyuncuların olduğunu aktaran Tugay Kerimoğlu, idmanı izlediği takımına güvendiğini söyledi.
Şanlıurfaspor'da ekibiyle birlikte geldiğini belirten Tugay Kerimoğlu "Ben Şanlıurfaspor'a yanlızca Tugay Kerimoğlu olarak gelmedim. Ekibimle geldim. Menajerim, analizcim kısacası ekibimle geldim "dedi.
İstanbul'da Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Fethi Şimşek ile yaptığımız görüşmeler sonrasında başkan ile yaptığım görüşmede, Şanlıurfaspor'u daha yüksek yerlere beraber taşıyalım teklifi ile geldiler. Bende kendileri ile beraber çalışabileceğimizi söyledik ve bunun akabinde bu güzel şehre, kulübe, insanlarına hizmet etmek için buğun buradayız. Diyen Kerimoğlu, Şanlıurfaspor teknik direktörlüğüne farklı bir bakış ve anlayışla yürüteceğini, takımın çok kaliteli futbolcularının kurulu bir ekip olduğunu ifade etti.
Bu arada 1999-2001 yılları arasında Celtic'in ezeli rakibi Glasgow Rangers'ta oynayan Tugay Kerimoğlu'nun Şanlıurfaspor teknik direktörü olması İngiliz basınında da geniş yer buldu. Aralıksız 8 yıl Blackburn Rovers'a forması da giyen Tugay Kerimoğlu'nun Şanlıurfaspor'a gelişi büyük başarılar kazandığı İskoçya basınında da yer aldı.
MEHMET ER