KARASAÇ’TAN, BAŞHEKİM KIRHAN'A DESTEK

Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Karasaç, Başhekim Doç. Dr. İdris Kırhan'ın görevden alınmasına tepki gösterdi.

800 Yataklı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptığı başarılı çalışmalarla gündeme gelen Başhekim Kırhan'ın ortada hiç bir gerekçe yokken görevden alınması, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra Şanlıurfalı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Karasaç, “Hizmet Edenin Arkasındayım Bu Halka Hizmet Edene Sahib Çıkalım.” Dedi.

Karasaç yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Evet değerli Şanlıurfalılar kardeşlerim Eyyubiye 800 yataklı Hastanemiz kurulalı kaç yıl oldu ki Ha bire idareci değişimi yapılıyor ne hikmet ise bu bir geleneksel hale gelmiş önce överler beli yerlere  getirilen idareci hemşerilerimizin ne zaman birilerinin menfaatleri veya yasal olmayan işleri görülmez olursa başlar karalama kampanyası idarecilik kademesine getirilen kişi personel isimlerini öğrenmeden görevden alınıyor.

        Ben derim ki bir yolsuzluk, usulsüzlük varsa çıkıp açıklama yapılsın yoksa bir keyfi görevden alınma ise Acilen göreve iade edilsin  

Millet'in vekili olan vekillerimi bu olaya el atmaları olayın Takipçısı olmalarını temenni ediyorum.

          Dr İdris KIRHAN Memleket ve milletine görev yapmayı kendine şiar edinmiş güzel bir sağlık hizmetkarı dürüst Çalışkan bir bey efendi her zaman daima me'sayi ve saat gözetmeksizin hastalarının yanında olan hekim bu tür insanlara sahip çıkalım.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

ŞAHBAN KILIÇ