KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

Şanlıurfa'yı profesyonel liglerde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor'un geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrede seçilen Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti.

Başkan Baydilli, Karbel Karaköprü Belediyespor yönetimiyle istişarelerde bulunurken Kulüp Başkanı Mustafa Aslan takımın durumu ve yapılan transferler hakkında bilgi Başkan Baydilli'ye bilgi verdi. Ziyarette Başkan Metin Baydilli'ye adının yazılı olduğu Karbel Karaköprü Belediyespor forması hediye edildi.

Ziyaretten sonra açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karbel Karaköprü Belediyespor'un yeni yönetiminin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Yaklaşık bir ay önce gerçekleşen kongrede Karaköprü Belediyespor'umuzun yeni başkanı ve yönetimi seçildi. Bugün de kendileri bizi ziyaret etti ve kulüp hakkında istişarelerde bulunduk. İnşallah bu yönetimle birlikte Karaköprü Belediyespor'umuz ilçemizi daha iyi temsil edecek ve başarılar kazanacaktır. Yeni yapılan transferlerle birlikte ve yeni yönetimle takımımızın daha iyi yerlere geleceği inancındayım. Karaköprü Belediyespor yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ise misafirperverliği ve kulübe verdiği desteklerden dolayı Başkan Baydilli'ye teşekkür ederken, hep birlikte çalışarak Karaköprü Belediyespor'u daha iyi yerlere getireceklerini dile getirdi.

Ziyaret sonrası Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyespor'un yeni yönetimiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.