KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR GÜLE OYNAYA! 2-1

3. lig, 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Karaköprü Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Cizresporu’u mağlup ederek küme düşme potasından azda olsa uzaklaşmış oldu.

11 Nisan Stadyumunda oynanan Karaköprü Belediye -Cizrespor karşılamasının ilk yarısında gelen golerle sona erdi.

Karşılaşmanın henüz 25.dakikadasında ceza sahası içersin de elle yapılan müdahaleye karşılaşmanın hekemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Alican Tez topu kalecinin yanından filelere gönderdi. 1-0

Bu dakikadan sonra ataklarına devam eden temsilcimiz Karaköprü Belediyespor ilk gölden beş dakika sonra Karaköprü Belediye farkı ikiye çıkaran golü buldu. Korner atışında Alper Hamdi Bayraktar seken topu ağlara bıraktı. Karşılaşmada skor 2-0 oldu.

İlk yarı bu skorla bitmesi beklenirken bu defa sahneye Cizrespordan Gökhan Önver çıktı. Ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruş yapan Gökhan muhteşem bir gol attı ve ilk yari Karaköprüsporun 2--1 üstünlüğü ile sona erdi.

ikinci yarıya yine hızlı ve atak başlayan ekip temsilcimiz Karaköprü Belediyespor oldu. Üst üste pozisyonlar üretmesine rağmen bir türlü üçüncü golu bulamayan temsilcimiz ve rakip takım sahadan 2-1 ev sahibi Karaköprü Belediyesporun üstünlüğüyle soyunma odasına gidildi.

STAT: Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu

HAKEMLER: Özcan Bileyci, Can Öztekin, Ozan Bekar

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR: Ebubekir,  Berkay, Alican, Metahan, Ahmet Bugruhan, Fatih, Bilal, Alper, Hakan, Oğuzhan, Mehmet

CİZRESPOR: Burak, Evren, Gökhan, Şamil, Hurşit, Muhammet Ali, Erhan, Emrah, Özer, Vedat, İsmail

MEHMET ER