KARAGEÇİLİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Eski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karageçili Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek Genel Koordinatörümüz Mehmet Canbek ile bir süre görüştü.

Ziyaretlerinde Gazetemiz Genel Koordinatörü Mehmet Canbek ile bir süre görüşen Osman Karageçili gazetecilik ve yerel basının sorunları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Karageçili, Biz Şoförler ve Otomobilciler Odasında 4 yıl başkanlık yaptıktan sonra yine esnafımızı bırakmadık. Ziyaretlere ve temaslara devam ediyoruz. STK’ları geziyoruz. Esnafımızla bir araya geliyoruz. Hiçbir zaman esnafımızı yalnız bırakmadık, bundan sonrada bırakmayacağız. Şanlıurfa ile ilgili olarak sorunları ve sıkıntıları esnafımız bize iletiyor. Bizim siyasi bir görüşümüz yok. Hiçbir partininde adamı değiliz. Biz halkın adamıyız. Halk bizi seçti ve halk indirdi. Biz her zaman sahada olduk, bundan sonra da saha da olmaya devam edeceğiz. Her zaman esnafımın ve Şanlıurfa halkının sıkıntılarını gündeme getirmeye devam edeceğiz. Bugünde Yeniurfa Gazetesini ziyaret ettik. Gazetenin genel koordinatörü Mehmet Canbek ile gündeme dair fikir alış verişi yaptık kendisine gösterdiği misafirperver davranıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Canbek’te yaptığı açıklamada, Osman Başkanımız buğün bizleri ziyaret etti. Şeref verdiler biz her zaman Osman Başkana destek verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Kensisine yaptığı ziyaretden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

HASAN GÜLER