KARAASLAN, ŞEHİR BULUŞMALARI TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI

Şehrim 2023 Projesi, Şehir Buluşması Toplantısına Sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, kentin önde gelenleri, siyasetçiler, dernekler, engelli vatandaşlar ve daha birçok kesimden katılımcının yer aldığı toplantıda Şanlıurfa’nın sorunları masaya yatırıldı.

Önceki gün Şanlıurfa’ya gelen Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Çevre Şehirçilik Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan sabah saatlerinde Şanlıurfa’da özel bir otelinde şehir buluşmaları toplantısına Başkanlık yaptıktan sonra Şair Nabi Kültür merkezi önünde Basın toplantısı düzenledi bazı temaslarda bulunduktan sonra Şanlıurfa'dan ayrılacak.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katıldığı toplantıdan çıkacak donelerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceği ifade edildi.

Programın açılışında söz alan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan toplantı ile hedeflere varılması adına bir yol haritasının çizileceğini belirterek, “Bugün Türkiye’nin nasıl 2023, 2053 ve 2071 hedefleri varsa Türkiye Cumhuriyetin 100. yılı için azim göstermekte ise her şehrin kendi hedeflerini gerçekleştirmek için başlattığımız projenin Şanlıurfa ayağını gerçekleştiriyoruz. Benim şehrim diyenlerin, şehri ile ilgili söz sahibi olduğu, bu şehrin tam da kendisinden çıktığı, bütün değerli katkıların yol haritasına dönüşmesini amaçladığımız değerli çalışma olmasını hedefliyoruz. Sizlerin sesine kulak verdiğimiz bu çalışmayı sayın genel başkanımıza sunacağız ve inşallah bir yol haritasına dönüşmesini arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

ŞAHBAN KILIÇ