KALP İÇİN PEDALLA GRUBU FARKLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR

Kalbin İçin Pedalla Grubu Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dursun, Mustafa Aslan, İrfan Aktar, Ayhan Aslan, Hasan Aslan, Halil Altun ve Ayşegül Hocanın katılacağı etkinliğe tüm bisiklet seven Şanlıurfalılar davetliler.

Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de ölüm nedenlerinin başında gelen kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek isteyen Kalbin İçin Pedalla Grubu Şanlıurfa’da ve eş zamanlı olarak 35 ilde çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Uzmanlarda kalp ve damar hastalıkları konusunda birçok uyarıda bulunuyor.  Fiziksel hareketsizliğin, toplum sağlığı için çok tehlikeli seviyelere geldiğine dikkat çeken uzmanlar, hareketsiz şehir yaşamının kalp damar hastalıklarının önemli sebeplerinden olduğunu, fakat hareketli bir yaşam sürdürmenin hastalığın önlenmesinde önemli yer tuttuğuna özellikle vurgu yapıyorlar.

TÜM ŞANLIURFALILAR BU ETKİNLİĞE DAVETLİDİR

Kalbin İçin Pedalla Grubu Başkanı Mehmet Aslan,‘’ Dünya kalp günü vesilesiyle kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek, kalp hastalıkları riskini azaltacak önlemlerin başında yer alan hareketliliğin, birey sağlığı ve dolayısıyla toplum huzuru, ülke ekonomisi, çevre ve yaşanabilir bir gelecek için en önemli araçlardan biri olan bisikletli yaşam konusunda farkındalık yaratarak toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla ‘’KALBİN İÇİN PEDALLA’’ sloganıyla halk turu düzenliyoruz.

Etkinliğimiz, grubumuzun temsilcilikler tarafından Yurt çapında, bisikletli yurttaşların katılımıyla eş zamanlı 35 ilde geniş katılımla gerçekleşecektir.

30 Eylül Pazar Günü DSİ 15. Bölge Müdürlüğü önünden 11:00'da başlayacak olan etkinliğimizi şehir merkezinde güzel bir güzergah ile taçlandırıyoruz. Turumuzu tekrar DSİ 15. Bölge Müdürlüğü Önünde toplanarak sonlandırıyoruz.

18 Yaş altı arkadaşlarımız velileri ile katılabilirler. Velileri yanında olmayan arkadaşlar geri gönderilecektir. (Yasal sorumluluklar gereği)

MEHMET CANBEK