KIZILAY'DAN REKTÖR ÇELİK'E ZİYARET

Türk Kızılayı Şanlıurfa şubesi başkanı Dr.Ahmet İnan ve yönetim kurulu üyeleri Kızılayın Şanlıurfa'da yürüttüğü faaliyetler hakkında verilen hizmetler ile ilgili bilgiler aktardılar.

Ziyaret sırasında Türk Kızılayı Şanlıurfa şubesi başkanı Dr.Ahmet İnan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik’e Türk Kızılayı rözeti taktı.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan, Türk Kızılayı Şanlıurfa şube başkanı Dr.Ahmet İnan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: " Bugün Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik’i makamında ziyaret ettik ve Kızılay Şanlıurfa şubesinin çalışmaları hakkında rektörümüze bilgiler verdik. Rektörümüze ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik’te, Kızılay Şanlıurfa şubesinin yaptığı ziyaretten dolayı çok teşekkür ederken, bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada Harran Üniversitesi olarak Kızılayın her zaman yanında olduklarını ve ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

ŞAHBAN KILIÇ