KIBRIS GAZİLERİNDEN BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan yaptığı açıklamada, kahraman Türk ordusunun yanında olduklarını belirtti.

Başkan Aslan, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Türkiye'nin hiç kimsenin toprağında gözünün olmadığını ifade eden Aslan, yıllardır ülkeyi bölmeye çalışan terör örgütünün asla amacına ulaşamayacağını vurguladı.

Barış Pınarı Harekatına gaziler olarak hazır olduklarını bildirdi.Gaziler olarak Silahlı Kuvvetlerin başlattığı harekatı takdir ettiklerini belirten Aslan, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizi destekliyoruz. Biz, gaziler olarak her zaman hazırız. Bugün çağırsalar gideriz. Gazilerimiz her zaman hazır." dedi.

Harekatın kesinlikle Kürtlere karşı yapılmadığının da altını çizen Aslan, "Ben ve gazilerimizin yüzde 80'ni Kürt. Türk, Arap, Sunni, Alevi, hepimiz kardeşiz. Bizi bölemeyecekler. Biz 1974'te Kıbrıs Barış Harekatı'na katılmış, tarih sayfalarına altın sayfalarla yazılmış bir harekata katılmış gaziler olarak kahraman askerlerimize katılmaya hazırız. Bize yeter ki 'gelin' desinler, biz her türlü onların arkasındayız, yanındayız. diye konuştu.

ŞAHBAN KILIÇ