İZZET ÇİFTÇİ’DEN MUHTARLARA ZİYARET

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İzzet Çiftçi, Eyyübiye İlçesine bağlı Selçuklu Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldız’ı ziyaret edip mahallesi ve Eyyübiye İlçesinin kalkınması için beraber çalışmanın önemini dile getirdi.

Sonrasında ise, Yenice Mahallesi Muhtarı Muhitin Göktaş Ziyaret Ederek, Eyyübiye İlçemizin sorunları ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Eyyübiye Asya Muhtarı Kazım Karadaş ziyaret ederek yeni kurulan Asya Mahallesinde kentsel dönüşüm hakkında bilgiler alan Başkan Çiftçi sonrasında ise, Şeyhanlılar Federasyonu ziyaret ederek Seyidiler soyundan olan Şeyhanlı Aşiretin 15 dernek bünyesinde barındıran Şeyhanlı Federasyon Başkanı ve yönetimini tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Yapılan ziyaretlerden sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İzzet Çiftçi şunları söyledi: “Genel çerçeve itibarıyla Ş Urfa Eyyübiye İlçemizin hak etmediği bir geri kalmışın ezikliği yaşamaktadır. Mevsimlik işçi bakımdan Türkiye’nin en büyük mevsimlik gücünü veren ilçemiz gece kondulaşmada da Urfa birincisi, en genç nüfus ve bu sebeple sağduyun hakim olduğu ilçemiz muhafazakâr olan ilçemiz hak etiği hizmeti almamaktadır. Yanlış politikalar yüzünden  ilçe sakinleri  hep yerel yöneticilerin boş vaatlerine kanmış saf mazlum fakir  gariban duygu düşünceleri suiistimal ederek oy toplayarak makam sahibi olanlar 5 yıl boyunca yüz üstü bırakmışlardır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

İBRAHİM HALİL ÖZTÜRK