“İSTİFA ETMEDİ BİZ GÖREVDEN ALDIK”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Şanlıurfa eski İl Başkanı Bahri Ağolday, yaptığı basın toplantısıyla istifa ettiğini duyurmasının ardından genel başkan yardımcılar ve yöneticiler Şanlıurfa’ya gelerek özel bir mekanda basın toplantısı düzenlediler.

Düzenlenen toplantıda Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Sayman Gamze Büyük, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Güzel, Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Necmettin İzol görevden alınan il başkanını yerine atanan Şanlıurfa yeni il Başkanı Mehmet Bucak’da basın mensuplarına tanıtıldı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Sayman Gamze Büyük toplantıda yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Şanlıurfa il teşkilatımızın kurulmasında büyük emeği geçen ve ekip arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. İktidarımızda Şanlıurfa hazırlık Merkezi'nin yeni başkanı Mehmet Bucak beyefendiye de hoş geldiniz diyoruz. Bu bir nöbet değişimidir. Giden arkadaşınızda bizimdir, gelen arkadaşımız da bizimdir. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin tek hedefine Türkiye'yi kucaklamaktır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Programın sonunda ise Şanlıurfa yeni il Başkanı Mehmet Bucak’a, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Saymanı Gamze Büyük tarafında partinin rozeti takıldı.

MEHMET ER