İSTİFA EDEN YEŞİLDAĞ’DAN AK DAVAYA DESTEK

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi 9. Sıra adayı iken şer odaklarınca hakkında çıkan haberlerden dolayı AK Parti’ye daha fazla zarar vermemek adına kendi isteği ile istifasını açıklayan ancak AK Parti’ye hizmet edeceği sözünü veren İbrahim Yaşildağ geniş katılımlı bir ev toplantısı düzenledi.

 

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile İlçe Başkanı Mehmet Moğol’un katıldığı toplantıda Başkan Adayı Kuş, Yeşildağ’ın akraba dost ve komşularıyla bir araya geldi.

 

KUŞ. YEŞİLDAĞ BU DAVAYA OLAN DESTEĞİNİ GÖSTERMEŞTİR

 

İstifasın verdiği halde sözünü tutarak AK Partiye deştiğine devam eden Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi 9. Sıra Adayı İbrahim Yeşildağ’a gösterdiği örnek davranışından dolayı teşekkür eden AK Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Sağ olsun İbrahim Yeşildağ abimiz bize bir mahalle toplantısı düzenledi. Bizim kendisi belediye meclis üyesi adayımız idi. Ancak kirli eller onu taciz ederek istifaya zorladılar ancak bu davadan ayrılmadı daima çalıştı. Ben bu gayretinden ve desteğinden dolayı ona teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş’a ve İlçe Başkanı Moğol’a teşekkür eder İbrahim Yeşildağ ise AK Partiye olan desteklerini göstermiş için bir toplantı düzenlediklerini belirterek desteklerinin mezara kadar süreceğini söyledi.

 

AK BAŞKAN ADAYI KUŞ GENÇLERLE ÇAY İÇTİ ÇEKİRDEK YEDİ

 

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile İlçe Başkanı Mehmet Moğol ev toplantısı sonrası karşılaştığı gençlerle oturup sohbet etti. Isınmak için yaktıkları ateşin önünde ısınan ve ikram edilen çaydan içen ve çekirdek yiyen Başkan Adayı Kuş gençlerle bir süre görüştü.