İLKSAN heyetinden Vali Ayhan’a “hayırlı olsun” ziyareti

 

İLKSAN’la ilgili bazı faaliyetlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldiklerini belirten İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Vali Salih Ayhan’ın hemşehrisi olduğunu belirterek, “Vali beyin Şanlıurfa için çok güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Sayın Valimi yeni görevi dolayısıyla tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 

İLKSAN Genel Müdürü Mintez Şimşek te, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Söz konusu ziyarette İLKSAN heyetine eşlik eden Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, www.ilkhavadis.com Yönetim Kurulu Başkanı, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Şanlıurfa İl Başkanı Şahban Kılıç ise, Şanlıurfa’nın tarihiyle, turizmiyle, tarımıyla sadece Türkiye’nin değil dünyanın önemli şehirleri arasında yer aldığını belirterek, “Sayın Valimize, memleketimiz için yapacağı çalışmalarda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırız. Sayın Ayhan’ı, yeni görevi dolayısıyla kutluyor, Şanlıurfa’mıza tekrar ‘hoş geldiniz’ diyorum” şeklinde konuştu.  

 

EĞİTİM ÖNCELEĞİMİZ OLACAK

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da, söz konusu ziyaret için konuklarına teşekkür ederek, “Sivas’ta uyguladığım başarılı projeleri Şanlıurfa için de gerçekleştireceğim. Tarih, tarım ve turizm kenti Şanlıurfa için yapacak çok hizmetimiz olacak. Eğitimden başlayarak her alanda hissedilir gelişmelere imza atacağız, önceliğimiz eğitim olacak” dedi.

 

Vali Ayhan, ziyaret sonunda konuklarına tarihin sıfır noktası olarak bilinen Göbeklitepe plaketi armağan ederken, konuk heyet ise Vali Salih Ayhan’a İLKSAN plaketi taktim etti.

 

Ziyarete Harran HEM Müdürü Halil Aslıhan da katıldı.