İLK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇİFTÇİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçime gidileceğini ve seçimlerin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını duyurması ardından Türkiye’de ve Şanlıurfa siyasetin rengi birden değişmeye başladı.

Her parti kendi Cumhurbaşkanı adayını ve Milletvekili Adaylarını belirlemeye başladılar.

Şanlıurfa’da da bu alanda hareketlilik devam ediyor.

Küçükbaş Hayvancılık Besi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi, Saadet Partisinden 24 Haziran günü yapılacak olan seçimlerde Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İzzet Çiftçi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “24 Haziran'da Türkiye erken seçime gidiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması ile birlikte biz Şanlıurfa Saadet Partisi teşkilatı olarak seçime hazırız. Son derece başarılı bir şekilde teşkilatlanmaya bitirdik. İnşallah 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Saadet Partisi'nin, Türkiye genelinde ve Şanlıurfa’da başarılı olacağına inanıyorum.

ŞANLIURFA BİRÇOK SIKINTILAR ÇEKMEKTEDİR

Özellikle tarım ve hayvancılık bitmiş durumda.  Ben buradan şunu da duyurmak istiyorum, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Saadet Partisi'nden Şanlıurfa milletvekili aday adayı olduğumu belirtmek istiyorum. Tarım şehri olan Şanlıurfa'da tarım ve hayvancılığa öncülük yapmak için ben de bu yarışta varım. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağım. Şanlıurfa milli görüşün kalesidir Erbakan döneminde milli görüşün kalesi olan Şanlıurfa bu defa da milli görüşün kalesi olarak geri dönecektir. Biz il başkanımız Mustafa Niyazi Yanmaz beyefendi ile birlikte Şanlıurfa’da çok güzel çalışmalar yaptık. Tüm teşkilat larımızı belirledik. 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi Türkiye’de ve Şanlıurfa’da İnşallah çok yüksek oranda oylar alacaktır.

RAMAZAN GÜLER