İLİM YAYMA CEMİYETİNDE ALTIPARMAK GÜVEN TAZELEDİ

İlim Yayma Cemiyeti Dernek binasında yapılan genel kurulda şube başkanı Cüneyt Altıparmak seçimi tekrar kazanarak yeniden Şanlıurfa şubesi başkanı oldu.

Osman Gerem’in Divan başkanlığını yaptığı toplantıya, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Emin Özçınar, Mahmut Kırıkçı, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa temsilcisi İbrahim Coşkun, TÜMSİAD şube başkanı Sadık Sade, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Abuzer Çiftçi ve çok sayıda STK temsilcisi ile üyeler katıldılar.

2013 tarihinde Cüneyt Altıparmak ve Ömer Avcı tarafından kuruluş işlemleri başlatılan ve 2014 yılında resmen kurulan cemiyet kurulduğu tarihten bugüne kadar eğitim ve sosyal sorumluluk kapsamında birçok faaliyete imza attı.

Şu anda bünyesinde 80 kişi kapasiteli yüksek öğretim öğrenci Konukevi bulunan cemiyetin öğrencilerin barınma ihtiyacı haricinde maddi durumu yetersiz olan öğrencilere de burs imkanı sağlamakta, Ayrıca Gençlik Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Kitap kafe projesi ile öğrencilerin kitap okuyup ders çalışmalarına imkan sağlayacak bir ortam hazırlan hazırmakta.

Yapılan genel kurulda Güven tazeleyen Başkan Cüneyt Altıparmak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “İlim Yayma Cemiyeti'nin 3. olağan genel Kurulunu gerçekleştirdik. Yaptığımız faaliyetleri izah etme imkanı bulduk. Yeni yönetimi ile birlikte inşallah eski kaldığımız yerden daha güçlü daha güzel bir şekilde devam edeceğiz. Ben bu vesileyle gelen sivil toplum örgütlerinin katılım sağlayan değerli gönül dostlarımız çok teşekkür ederim.” Dedi.

Yapılan oylama sonucu yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

ASİL ÜYE

Cüneyd Altıparmak

Cüneyd Ateş

Ömer Faruk Tok

Şemsettin Nas

Abdulkerim Yavuz

Cüneyt Yavuz

Abuzer Çiftçi

YEDEK ÜYELER

Ali Ferhat Türkmen

Siraceddin İlhan

 Habip İpar

İsmail Yaşar

Mahmut Alp Karahan

Ömer Avcı

Ahmet Kaya

HASAN GÜLER