İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN YENİURFA’YA ZİYARET

 Şanlıurfa İl Milli eğitim Müdürlüğü Basın Danışmanı İbrahim Halil Gabiş,  Ar-Ge Özel Birim Üyesi Ali Açar, Mehmet Fatih Sarı, Madde ile Mücadele Koordinatörü ve Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik gazetemize ziyarette bulunarak gazetemiz Genel Koordinatörü Mehmet Canbek ve Haber Müdürü Mehmet Er ile bir araya geldiler. Ziyaretçiler Milli Eğitim Müdürlüğünün çıkardığı “Sen yaz Urfa okusun” isimli kitap ve “Çocuklar için yapay zeka” isimli kitapları Genel Koordinatörümüze hediye ettiler.

Ziyaret toplantısında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in selamlarını ileten Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü basın sorumlusu İbrahim Halil Gabiş, Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışmalarını anlatarak Şanlıurfa’nın eğitimde hak ettiği noktaya gelmesi için basının önemini vurgulayarak Şanlıurfa’da yayın yapan basın kuruluşlarının desteğinin önemine dikkat çekti. Ar-Ge üyesi Muharrem Çelik Milli Eğitim bünyesinde madde ile mücadelede yaptığı çalışmalarını ve bu anlamda da basının kendilerine büyük destek verdiğini söyleyerek basın kuruluşlarına teşekkür etti.

Genel Koordinatörü Mehmet Canbek’te yapılan ziyaretten dolayı Muharrem Çelik’e ve Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

HASAN GÜLER