İBRAHİM ÖZYAVUZ İLE SEÇİMİ KONUŞTUK

Şanlıurfa MHP 1.sıra milletvekili adayı İbrahim Özyavuz: Adayların 14’ü de birbiriyle çok uyumlu ve tam kadro ülkücülük sevdasıyla bir araya gelmiş insanlar.

Şanlıurfa MHP 1.Sıra Adayı İbrahim Özyavuz milletvekili adayları ile Urfa’ya geldi. Seçim startı Şanlıurfa MHP binasından start verilen seçim maratonu hakkında gazetemiz muhabiri Necdet Karadeniz’e açıklamalarda bulunan İbrahim Özyavuz şunları kaydetti;

N.K: YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİNİZ VE SEÇİM MARATONU BAŞLADI. NELER SÖYLEYECEKSİNİZ?

İ.Ö: Herkese hayırlı ramazanlar dilerim öncellikle. Dün bildiğiniz gibi 21 Mayıs 2018’de tüm partiler aday listelerini ilan ettiler. MHP diğer partilerinden önce adaylarını açıklamıştı zaten. Ankara’da da seçim startını vermiştik. Sayın Genel Başkanımız ve genel merkezimizden son talimatları aldıktan sonra görev bölgemizdeyiz. 14’ümüzde buradayız. Antep –Urfa otoban çıkışında gerçekten büyük ve coşkulu bir sevgi ile karşılandık. Onlarla beraber MHP İl Başkanlığı’ndayız. Ülkü Ocaklarımızın kurduğu geleneksel iftarda da bir aradayız inşallah. Ş.Urfa oldukça geniş bir coğrafya. Bu geniş coğrafyanın tamamına nüfus etmek için 14 adayla gece gündüz çalışacağız. Adaylar birbiriyle çok uyumlu ve herkes çok kaliteli. Ş.Urfa MHP ilk defa 1’den 14’e kadar gerçekten bu sevdaya gönül vermiş adaylar ile temsil edilecek. İnşallah muvaffak oluruz. Gelen tepkiler de bunları destekler nitelikte. Hakkımıza hayırlısı olsun inşallah.

N.K:Teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.

İ.Ö:Biz teşekkür ederiz.