HÜDAPAR’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

HÜDAPAR Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Lokman Yalçın, Merkez ilçe başkanları ve partililerden oluşan heyet, Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek Yazı işleri Müdürü Şahban Kılıç ve Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’ten gazetenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

24 Haziran seçimleri yaklaşırken partilerin ve aday adayların çalışmaları da hız kazandı. Bu kapsamda ziyaret ve temasları hızlandıran siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor.

Yapılacak olan seçimler öncesinde Hüdapar’ın yaptığı çalışmalar, faaliyetler hakkında Yeniurfa Gazetesini Yazı işleri Müdürü Şahban Kılıç ve Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’e bilgiler veren Milletvekili adayı Lokman Yalçın, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere en iyi ve güçlü şekilde hazırlandıklarını, 79 ilde parti logosuyla 2 ilde ise bağımsız adaylarla seçimlere gireceklerini hatırlatan Yalçın, HÜDA PAR’ın Mecliste olması gerektiğini söyledi.

Yazı işleri Müdürü Şahban Kılıç ve Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’e sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

AHMET AYATA