“HER ÇOCUK BİR SANATÇIDIR” İSİMLİ RESİM SERGİSİ AÇILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi salonunda yapılan açılışa Harran Üniversitesi Resim Bölümü öğretim üyesi Necla Tosmur, birçok STK temsilcisi öğrenci velileri ve sanatsever Şanlıurfalılar katıldı.

Can Art Sanat Atölyesi Sanat Eğitmeni Burcu Can’ın öğrencilerinin yaptığı çalışmaların yer aldığı sergi Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Sergide 12 öğrencinin çalışması yer almakta. Toplamda 55 Eser yer aldığı sergi de karışık teknik baskı çalışmaları, tuval üzerine akrilik pastel boya teknikleri ile çalışmalar yapılmış.

Can Art Sanat Atölyesi Sanat Eğitmeni Burcu Can sergiye katılanlara teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi: “Sergimiz 12 öğrencinin çalışmasından oluşmaktadır. Toplamda 55 Eser yer alıyor. Sergimiz de karışık teknik baskı çalışmaları, tuval üzerine akrilik pastel boya teknikleri ile çalışmalar var. Çocuklarımız daha çok yönlendirme üzerine kendi yorumlamaları ile bu resimleri yaptılar. 2 yıl devam etmekte olan bir çalışmanın sonucu bu sergi 12 öğrenci ile birlikte 2 yıldır verilen emeğin sonucunda bu sergiyi açtık. Sergimiz Bu Cumartesi saat 17’ye kadar açık kalacak. Sergide emeği geçen başta öğrencilerime teşekkür etmek istiyorum gösterdikleri Üstün çaba ve gayretlerinden dolayı, bana her zaman destek olan aileme, arkadaşlarıma, sanatımıza destek veren öğrenci velilerine teşekkür ediyorum”. Dedi.

Can Art Sanat Atölyesi Sanat Eğitmi alan öğrencilerden Lorin Karadağ ise sergi ile ilgili şunları söyledi: “Geçen yaz ayında 3 ay ben Burcu Can hocamdan resim dersi aldım. Şimdide bir aydır ders alıyorum. Hocam çok emek veriyor bizlere bizde bu emekleri boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. Benim sergide 2 eserim yer alıyor. Aileme, hocama bana verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüş Şanlıurfalıları sergimizi gezmeye bekliyorum”. Dedi.

MEHMET ER