HAYIRSEVER BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eski kameramanlardan olan Nuri Şerbetçi, bize gönderdiği yazıda ağzında hiçbir dişinin kalmadığını, yıllarca yemek yerken zorlandığını, bu durumu mahiyetinde çalıştığı Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e anlattığını, Sayın Başkanın kendisine “Ben dişlerini yaptırırım fakat kimseye söyleme” dediğini ifade etmiş.

 

Nuri Şerbetçi ise, Sayın Beyazgül’e “Ben sizin başkanlık yaptığınız belediyede bekçiyim, söylememde ne sakınca var?” diye sorar.

 

Sayın Başkan da, “Ben masrafları Allah rızası için kendi cebimden ödeyeceğim. Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli” deyip Dentar Diş Kliniği’ni arayıp “Size bir personelimi gönderiyorum, dişlerini yapın masrafını ben ödeyeceğim” der.

 

Nuri Şerbetçi sevinerek diş kliğine gider. Röntgenler çekilip implant yapılmasına klinikçe karar verilir. Tecrübeli diş tabipleri sayın Zehra Çadırcı ve sayın Tarık Çelik kısa zamanda Nuri Şerbetçi’nin dişlerini yaparlar ve tedavi bitiminden sonra Şerbetçi’ye aynen şöyle derler; “Korkmadan ceviz, fındık, fıstık kırıp yiyebilirsin. Dişlerin garantilidir. Beğenmediğin takdirde senin paranı almayacağız…”

 

Bir zamanlar diş yaptırmak için Urfa’dan Kırıkhan’a gidilirdi. Şimdi oralardan Urfa’ya gelmeleri sevindirici bir durum. Nuri Şerbetçi 20 yaş gençleştiğini, çökmüş yanaklarının tekrar dolgunlaştığını bize gönderdiği yazıda anlatmış.

 

Bizde personeline yardımcı olan, masraflarını cebinden karşılayan Sayın Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e bu insani davranışından dolayı teşekkür ederken, ayrıca Dentar Diş Kliniği’ni doktorları sayın Zehra Çadırcı ve sayın Tarık Çelik’e ve klinik çalışanlarını tebrik eder başarılarının devamını temenni ederiz.