HAYIRLI BAYRAMLAR

Covit-19 pandeminin hayatımıza girmesinden bu yana yaklaşık bir buçuk yıldan fazla bir zamandır kısıtlamalar ile bayramı evlerinde geçiren Şanlıurfalılar ilk defa kısıtlamaların normalleşmeye dönmesinin ardından kurban bayramını kutlamaya hazırlanıyor.

VALİ ERİN’DEN UYARI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulunarak, Bayram tatili süresince akraba dost ziyaretleri gerçekleşecek il dışından gelecek hemşerilerimiz var. İl dışında olan hemşehrilerimiz ziyaret edilecek trafik kurallarına riayet ederek yolculuk edelim. Diyerek uyarılarda bulundu.

SİYASİ PARTİLER STK’LARDA BAYRAMLAŞMA

Şanlıurfa’da siyasi partilerde ve Sivil Toplum Örgütlerinde Ramazan Bayramının 1 veya 2. Günlerinde bayramlaşma törenleri yapılacak.

Şanlıurfa’da bayram namazı vakti de belli oldu. Şanlıurfa için Ramazan bayramı namazı vakti: 05:52 olarak belirlendi.

Bizde Yeniurfa Gazetesi olarak, Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve paylaşmayı en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barışa, huzura, refaha ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.