HASTANENİN HATASINI VEKİL AÇANAL TELAFİ ETMEYE ÇALIŞTI

Bu arada Bebeğin Babası Ömer Kekeç ve Annesi Çocuklarının Başka Hastaneye Sevk edilmesini Talep Ettiler.

10 Gün Boyunca Hastane Yetkilileri Bebeğin Ailesini Oyalayarak Uygun Hastahane Arıyoruz Dediler.

Bu Durumu UYSAD Başkanı SITKI ALOĞLu’na İleten Bebeğin Babası Ömer Kekeç’in Yardım Talebi Ve Ricası Üzerine SITKI ALOĞLU Milletvekili Eczacı ZEMZEM GÜLENDER AÇANAL’a Bildirmesi Üzerine Milletvekili Sayın; AÇANAL Sağlık Bakanlığı Yetkilileri İle Görüşerek Derhal Ambulans Uçak Temin Ederek Durumu Kötü Olan Bebeği GAZİANTEP Kemal Bayındır Hastanesinden Aldırıp, ANKARA dış Kapı Hastanesine Naklini Yaptırdı.

Dış Kapı Hastanesinde Derhal Tedaviye Alınan Bebeğin Durumu Maalesef Tedaviye Geç Kalındığından ve Kemal Bayındır Hastanesinin İhmali Yüzünden Bebek Tüm Müdahelelere Rağmen Kurtarılamayarak Vefat etmiştir.

Bu Durumdan Çok Müteessir Olan Baba Ömer Kekeç Kemal Bayındır Hastanesini Şikayet Edeceğini Belirterek Aşağıdaki Açıklamayı yaptı.

Ömer KEKEÇ “ BİZDE SİZLER GİBİ BİR ANNE BABAYIZ ,GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ KUSURU VE İHMALKARLIĞI YÜZÜNDEN KUCAĞIMIZA ALAMADIĞIMIZ KOKUSUNU KOKLAYAMADIĞIMIZ EVLADIMIZI KARA TOPRAĞA VERDİK. ŞUAN BEBEĞİMİZE DEĞİL DE ONUN TOPRAĞINA SARILIYORUZ. BU HASTANE İÇİN YETKİLİLER BİZİ ARAYIP SÖZ VERMİŞLERDİ FAKAT HİÇKİMSE SÖZÜNDE DURMADI VE BU HASTANE HAKKINDA HİÇ KİMSE HERHANGİ BİR GİRİŞİMDE BULUNMADI, BİZ YETKİLİLERE SESLENİYORUZ NE OLUR BU HASTANE İÇİN GEREKLİ İNCELEMEYİ YAPIN, YAPIN Kİ İÇİMİZ BİRAZDA OLSA RAHATLASIN .SİZLERE YALVARIYORUZ BİZ ÖLECEĞİMİZİDE BİLSEK BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ BİZ TÜRKİYE VATANDAŞIYIZ TC VATANDAŞIYIZ BİZ BU ÜLKE İÇİN DE YAVRUMUZ İÇİNDE GEREKİRSE ÖLMEYE HAZIRIZ BİZE YARDIMCI OLUN ”dedi.

TELEFON NUMARAM 0553 697 30 08

Bizde UYSAD (Uluslararası Yazarlar,Sanatçılar,Araştırmacı Gazeteciler) Derneği Olarak Ömer Kekeç ve Ailesine Başsağlığı Diliyoruz ve sayın Vekil AÇANAL’a da Yaptığı İnsani Hizmetten Dolayı Teşekkür Ediyoruz.