HASTANELERDE TACİZLER SONU GELMİYOR

 

İddiaya göre, başhekim yardımcısı olan M.T. olduğu öğrenilen kişi, sağlık çalışanlarına yönelik tacizde bulunuyor.  Sosyal medya hesaplarından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e seslenilerek tacizci başhekim yardımcısının tespit edilmesi noktasında çağrıda bulundu.  İddiaya göre, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ismi öğrenilen bir başhekim yardımcısı, birçok kadın sağlık çalışanına yönelik tacizce bulunduğu iddia edildi.

Gazetemiz haber merkezini arayan birçok sağlık çalışanı yaşananlara tepki göstererek” özelikle pandemi sürecinde, bizler halka hizmet vermeye çalışıyoruz. Hastanemizin ve sağlık çalışanlarımızın, böyle nahoş vaka ile gündeme gelmesi hepimizi derinden üzüyor. İsmi geçen şahıs veya şahısların Hastane ile ilişkilerinin kesilmesini istiyoruz.

Bu iddialar sağlık camiasını ve bizleri rencide ediyor. Sağlık müdürü Mehmet Gülüm’ü gereğini yapmaya çağırıyoruz.” Diye tepkilerin dile getirdiler.

Sosyal medyada ise birçok kullanıcı ise; daha öncede, Bazı Hastanelerde Taciz olaylarının gündeme geldiğini, hatta birçok kişinin açığa alındığı yazıldı.

Ayrıca Sağlık Çalışanları, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erinin konu üzerinde ciddi olarak durması gerektiğini, Başhekim yardımcı M.T. varsa diğer şahıslar hakkında ivedi soruşturma başlatılmasını istediler.

MEHMET CANBEK