HASTANEDE RAMAZAN MESAİSİ!

Hastanede bazı birimlerde iftar sonrası hizmet verme ile ilgili bir çalışmalarının olduğuna belirten Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Dağ, “Dâhiliye, göğüs, kardiyoloji, kulak, burun, boğaz ve göz polikliniği gece 23:00, 24:00’e kadar açık olacak vatandaşımız İftardan sonra da buradan faydalanabilecek bu konuda ilgili şu anda mevcut olan çalışmamız bunlar gerekli tedavisi gerekli filmleri falan çekilecek tedavisi normal gündüz yapılan tedavi aynen yapılacak.” Dedi

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Dağ basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Dağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Hastanede bazı birimlerde iftar sonrası hizmet verme ile ilgili bir çalışmamız oldu.

İFTARDAN SONRADA HİZMET VERECEK

Dâhiliye, göğüs, kardiyoloji ve kulak burun boğaz ve göz polikliniği gece açık olacak vatandaşımız İftardan sonra da buradan faydalanabilecek bu konu ilgili şu anda mevcut olan çalışmamız bunlar gerekli tedavisi gerekli filmleri falan çekilecek tedavisi normal gündüz yapılan tedavinin aynısı akşam da yapılacak.

22 YILDIR BU HASTANEDE ÇALIŞIYORUM

22 yıldan beri olan sıkıntılarımızdan branşlardan birileri, nöroloji, beyin, cerrahi gibi branşlar bunları da herhalde mezuniyetleri az olduğundan dolayıdır, gelmemekten dolayı değildir. Buraya gelen önce bir ağlayarak geliyor gittikten sonra da ağlıyor diyor ki ben niye geleyim tekrar burayı geri gelmek istiyorum ve çoğu gidip de geri geliyor. Bence mezuniyetle alakalı olan bir şeydir bu da çok Urfa'nın insanlarla alakalı olan bir şey olduğunu tahmin etmiyorum. Ama zamanla bu mezuniyetleri fazla olduğu zaman herhalde Bu sıkıntılar da giderilir. Öyle tahmin ediyorum son dönemlerde yoğun bakımla ilgili sıkıntı kış aylarında zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Ama bahar havalarına girdiğimizde bu konu ile ilgili pek sıkıntımız olmuyor. Ne zaman olabilire çok farklı bir durum olabilir belki belki olabilir oda. Ama şuan dışarıya sevkimiz yok denilecek kadar azdır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER