Hasan Şahin, Şanlıurfaspor’a talip oldu

Şanlıurfalı işadamı Hasan Şahin Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şanlıurfalı işadamı Hasan Şahin Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına talip olduğunu belirti. Şahin basın mensuplarıyla bir araya geldi

Şanlıurfalı işadamı Hasan Şahin bir otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şahin Şanlıurfaspor'un kapanmaması için kendisine destek verildiği takdirde güçlü bir yönetim kurarak güçlü bir kadro kurup

Şanlıurfaspor'u tekrar 2. lige yükseltmek istediğini belirti.

Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Valinin destek vermesi halinde kulübü çok kısa sürede toparlayacağın söyledi.

Maddi sorunlar nedeniyle tarihinin en kötü dönemini yaşayan Şanlıurfaspor’un son kulüp Başkanı Nihat Çakır da istifa etmiş, kulüp küme düşmüştü. Şanlıurfaspor’un bu durumda olmasına üzüldüklerini aktaran Şahin, söz veren yetkililerin sözünü tutmasını istedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün kulüp için destek vermesini isteyen Şahin, Şanlıurfa’nın markası olan kulübü tekrar canlandırmayı hedeflediklerini söyledi.