HALİLİYE ADAY ADAYI SALİH ÇOBAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti’den Haliliye Belediye Başkan Aday adayı olan Sağlık Çalışanları Genel Başkanı İş Adamı Salih Çoban, Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek Haber Merkezi Müdürümüz Mehmet Er ile yaklaşan yerel seçimler ve yerel gündem üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Beraberinde Yeniurfa Gazetesi köşe yazarlarından Abdulhamit Pehlivan, UYSAD Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Canbeyli ile beraber gazetemize gelen Çoban yaptığı çalışmalar hakkında haber merkezi müdürümüze bilgiler verdi.

Salih Çoban geçtiğimiz hafta aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına vererek Haliliye Belediye Başkanı aday adayı olmuştu.

Ziyaret sırasında muhabirimize açıklamada bulunan Sağlık Çalışanları Genel Başkanı İş Adamı Salih Canpolat şunları söyledi: “Haliliye ilçesine hizmet için göreve talip olduğunu belirten, Çoban, "AK Parti’de hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Bizde bu kutlu davada görev almak, Haliliye ilçemize hizmet edebilmek için göreve talibiz. Başvurumuz yaptık.Allah hayırlı ve uğurlu etsin" dedi.

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT