HALİL YILDIRIM’IN URFALI GENÇ SESLERE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Son olarak Şanlıurfalı genç sanatçı Ahmet Altun’un geçtiğimiz günlerde müzik raflarında yerini alan Mapushane isimli albümüne 3 parça ile destek veren usta sanatçının eserlerini ustalıkla seslendiren Altun müzik severlerin büyük beğenisini aldı.

Sesi ve yorumuyla şimdiden adından söz ettiren genç sanatçının yeni çıkan albümüne oldukça yoğun talep var. 8 eserin yer aldığı albümü tüm müzik marketlerinde ve Klay müzikten temin edebilirsiniz.

Şanlıurfalı genç sanatçı Ahmet Altun’un şimdiden sesi ile sanatseverlerin büyük beğenisini kazandığını belirten Halil Yıldırım, Geleceği çok parlak bir kardeşimiz. İnşallah ilerleyen zamanlarda çok güzel yerlere geleceğine ben yürekten inanıyorum. Son çıkan albümünde benim 3 parçamı seslendirdi. Bunlar Mapushane, Çileli Başım ve Kolalı gömlek isimli parçalardı. Okuduğu diğer parçalara da sesi ve yorumuyla renk kattı. Kardeşimizi gelecekte daha güzel yerlerde göreceğiz. Dedi.

Yeni yayın döneminde TV’de yayınlanacak olan müzik programlarında da göreceğimiz Ahmet Altun’un büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.