HALİL ÖZCAN DUR DURAK BİLMİYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta yakınları ve hasta ziyareti gerçekleştirdi. Hasta yakınları ile görüşen Özcan, hastalarla ilgili bilgi aldı. Hastane görevlilerinden de bili alan Halil Özcan hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Halil Özcan “Öncelikle bütün hastalarımıza rabbim şifa versin diyorum. Bugün hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Bazı hastaları da ziyaret ettim. Hizmetleri istişare ettik. Allaha çok şükür herhangi bir sorun yok vatandaşlar sadece dua istiyorlar. Gereken her şey var hocalarımız gerekeni yapıyor. Dışarda belediyelerimizin hizmetlerini gördük gerek iftar gerekse sahurda yapılanlar bizleri memnun etti. Ben bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Halil Özcan daha sonra kanaat önderi Mustafa Hocayı ziyaret etti. Halil Özcan Mustafa hoca ziyaretinin ardından Mehmet Kayacan’ı ziyaret etti. Halil Özcan ile olan hukuklarının çok öncelere dayandığını anlatan Kayacan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Aile dostuyuz abisi benim kardeşimdir. Sevdiğimiz insanlardır, liyakatlıdır, dürüsttür, her hususta ben kefilim. Allah muvaffak etsin listede olması bizi mutlu etmiştir. Sağolsun bizleri ziyarete geldi. Mutlu olduk Allah muvaffak etsin. İnşallah çok hayırlı hizmetler yapacaktır”

Halil Özcan ise ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada Mehmet Kayacan ile aile dostu olduklarını hatırlatırken “Bizlere hayatlarında örnek olan insanlar Şanlıurfa için de hiçbir zaman makam mevki derdinde olmayan bir aile. Memleket için katkıları olan bir aile biz her zaman öyle tanıdık. Bu seçimde de inşallah bizleri yalnız bırakmayacaklar inşallah Urfa için, gerek Cumhurbaşkanımız, gerek Türkiye için her türlü desteği bizlere sağlayacaklardır” dedi.

AK Aday daha sonra Şanlıurfa Ticaret Odası ve Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Vekil Özcan Ticaret Odası Başkanı Halil Peltek’e yeni görevinde başarılar diledi. Vekil Özcan, STK’lar la her zaman istişare halinde olduklarını söyledi.