HAC VE UMRE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Geleneksel olarak yapılan etkinlik katılımcıların iştiraki ile bu yılda dolu geçti. Tur Center hac umre organizasyunu çalışan temsilciler Din görevlileri etkinliğe 2020 Yılı hac ve umre çalışmalarına güç kattılar.

Mazeretten dolayı bazı katılımcıların iştirak edemediği toplantıya, Şirket Sorumlusu Mustafa Yetkin’in verdiği bilgiye göre Katılımcılar Şirketin emekli Din görevlisi gazetemiz yazarı Mehmet CENGİZ, temsilci Şerif AKSOY, Çermik Belediye başkanı sayın Şehmus KARAMEHMETOĞLU VE YARDIMCILARI AK Parti Ilçe başkanı sivil toplum kuruluşları başkanları toplum önderlerinden Ali GARİPOĞLU Mardin temsilcisi Adanan Köle, Akçakale, Viranşehir temsilcileri Mustafa Boğa, Halil Eker, Ibrahım Efe Din görevlileri Mahmut Ildogur, Çermik gazete sahibi Hacı Güneş, Emekli imam sendika başkanı Cezair Fidanoglu istişare toplantısına katıldılar.

Din görevlisi ve Yeniurfa Gazetemizin köşe yazarlarından Mehmet CENGİZ yapılan toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Dünyada en zor şey insanla uğraşmaktır. Hac, umre işi de bu meyandadır iman dolum tesisi olan Mekke ve Medine’ye insanları götürmek onlara en güzel hizmeti vermek kutsal bir görevdir. Kaliteli hizmet odaklı umre turlarımız her ay Şanlıurfa kalkışlı devam etmektedir.” Dedi.

MEHMET CANBEK