HASENE SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğinin 2020 yılı Nisan ve ramazan  ayı içinde de kumanya toplama ve dağıtım faaliyeti devam ediyor.

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Şanlıurfa Gönüllüsü Fadıl Yağlıtaş derneğin çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Dernek olarak duyarlı ve maddi durumu iyi olan kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizdeki sokağa çıkmanın  sıkıntılı olduğu bu günlerde, her zamankinden daha fazla ihtiyaç sahibi insanlar oluştu. Bütün muhtaçlara yardım etmek tüm insanların, Müslümanların asli görevidir. En başta ihtiyaç sahibi kimsesizlerin, yetim ailelerin sofrasında pişecek çorbada  sizlerin de tuzunuz olsun.

BİR ADET KUMANYA BEDELİMİZ 130 TL DİR.

Bizler sadece veren el ile alan el arasında köprü oluyoruz.    Hasene olarak geçtiğimiz yıl (2019) içersinde  60 ülkede 90.000 bin kumanya dağıttık. Ülkemizde de yaklaşıķ 30.000 kumanya dağıttık. Hedefimiz bu yıl, gecen yıldan daha fazla insana ulaşmak olacaktır. Kampanyaya destek olmak isteyen kardeşlerimiz internet üzerinden  "hasene.org.tr" veya Kuveyt Türk Bank  hesabından  yardımlarını yapabilirler.

 -Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğinin amacı nedir kısaca anlatmak gerekirse "mazlum ve mağdurlar için el ele" sloganıyla dünyadaki ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için kurulan bir yardım derneğidir.

FAALİYET ALANLARIMIZ  BİR TEK KUMANYADAN İBARET  DEĞİLDİR.    

  -Kurban 

-Acil yardım                                   

   -Su kuyusu         

    -Eğitim                 

  -Zekat                      

-Yetimler           

 --MOBİL HİZMETLER  GİBİ BİR ÇOK DAHA FAALİYET ALANLARIMIZ  VARDIR.                

  -Hasene Derneği olarak  din, dil, ırk fark etmeksizin mazlum ve mağdurlara ulaşmak için tüm halkımızın desteğiyle bir çok kişilere ulaşmış oluyoruz.  Bütün bunlar da sizlerin yardımıyla oluyor. Diyerek sözlerini sonlandırdı.