HAIRMEDICO Saç Ekim Merkezi saç ekiminde kalite ön plana çıkarıyor

Saç seyrelmesi veya saç dökülmesi yaşayan pek çok kişi bu soruna kalıcı çözümler arıyor. Toplum içerisine çıkmaktan utanan, aynaya bakmak istemeyen, saç dökülmesini sorun eden ve saç dökülmesi yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan kişiler çareyi saç ekimi yaptırmakta buluyor.

Saç ekimi, Sakal ekimi, Kaş ekimi, FUE - Safir yöntemi, DHI tekniği, PRP enjeksiyonu, Kellik tedavisi gibi birçok soruna çözüm olan HAIRMEDICO Saç Ekim Merkezi tercübeli ve kaliteli kadrosu ile vatandaşların ilk tercihi oldu.

Şanlıurfalı hemşerimiz Saç Ekimi Cerrahı Dr. Musbeh ARSLAN, Türkiye'de FUE saç ekimi konusunda öncü bir uzman olan Saç Ekimi Cerrahlarından biridir.

ARSLAN, Türkiye'de doğdu ve 2000 yılında Ukrayna'nın Odessa şehrindeki Odessa Tıp Üniversitesi'nden mezun oldu. Uygulayıcı daha sonra 12 yıl boyunca Fransa'da yaşadı ve burada genel tıpta uzmanlaştı ve sonra alopesi ve saç ekimi tedavileri konusunda uzmanlaştı. Şu anda DIU'da Fransa'nın Lyon şehrinde bulunan Claude Bernard Üniversitesi'nde kellik tedavisi ve saç ekimi konusunda eğitmen olarak çalışmaktadır . Ayrıca İstanbul'da düzenlenen uygulamalı eğitim kurslarında doktor eğitmeni olarak yurtiçi ve yurtdışında Atölye ve Canlı Cerrahi oturumlarına katılıyor.

14 yılı aşkın bir süredir bu faaliyeti sürdürmekte ve dünyanın dört bir yanındaki farklı ülkelerden, özellikle Fransızca konuşulan ülkelerden gelen hastalara binlerce FUE saç ve sakal nakli vakası başarıyla gerçekleştirmiştir Dr. ARSLAN'ın kendisi Fransızca konuşmaktadır.

Tıbbi ekibi sadece saç, sakal ve kaş nakline adanmıştır. Estetik cerrahlar, FUE saç implantları konusunda uzmanlaşmış doktorlar ve Dr. ARSLAN'ın kendisi tarafından eğitilen birkaç hemşire, sadece saç ekimi, sakal ekimi ve kaş ekimi için oluşmaktadır.

ARSLAN ayrıca Fransa, Belçika ve çeşitli Avrupa ülkelerine yaptığı düzenli geziler sırasında hastalara konsültasyon için başvurmaktadır.

HAIRMEDICO Saç Ekim Merkezi rendevu için:         05427728454co.com http://leaklinik.com/doktorlar/