Genel Başkan Saraçoğlu, Şanlıurfa’da

Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu ilimize Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ın davetlisi olarak geldi.

Genel Başkan Saraçoğlu ilk önce Şanlıurfa’nın kutsal mekanı olarak kabul edilen Balıklı Göl’ü ziyaret ederek balıklara yem attı.

Burada açıklamalarda bulunan Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Genel Başkanı Özcan Saraçoğlu şunları söyledi: “Şanlıurfa’da federasyonumuza bağlı 6 adet meslek odamız var. Sayın Mustafa Arslan beyefendide bizim yönetim kurulu üyemiz. Ramazan dolaysıyla Şanlıurfa’ya geldim. 27 Haziran’da da federasyonun genel kurulu var. Bu bakımdan Şanlıurfa’daki odalarımızı ziyarete geldik. Bu akşamda buradayız Mustafa Başkan ve odalarımızla ile birlikte iftarımızı yapacağız.

Şanlıurfa bildiğim bir şehir ilk defa gelmiyorum. Bu manevi hazzı da burada tatmak içinde hep beraber oluyoruz. İslam aleminin kutsal şehirlerinden birisi burası o bakımdan birçok kez geldim memleketinize elimden geldiği kadarda Urfa’ya geldiğim zaman kutsal makanları ziyaret ediyorum. Federasyon Başkan vekilimiz Necdet Pekcan ile beraber geldik. Mardin, Diyarbakır, Adıyaman’a uğradık, buğun buradayız. Yarında kısmetse Antep ve Kilis’e gideceğiz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER