Gençlik Kolları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Salih Saraç, “İlk Oyum İlk Heyecan” proje kapsamında sahur vakti ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizle bir araya geldi. Gençlere nasıl oy kullanacakları, nelere dikkat etmeleri ve oylarını mutlaka Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye vermeleri talebinde bulundular.

İl Gençlik Kolları Başkanı ve Komisyon üyeleri, “Çaylar bizden programıyla da Üniversiteli genç öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencilere 24 Haziran seçimlerinin gerçekten çok önemli olduğunu ve bu seçimle Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçeceğiz. Her gördüğümüz insanımıza ayaküstü de olsa, hasta ziyareti, ev ziyareti, iftar programlarında 24 Haziran seçimlerinde 2 ayrı oy pusulasından birinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, diğerinde de mutlaka AK Partiye vermeliyiz ki, Cumhurbaşkanımızın eli güçlensin” dedi.

Stantta üye kaydettiler, Cami için yardım topladılar

AK Gençlerin icraatlarını anlatan, “Gönül Sofrasına konuk oldular ve Cami için yardım topladılar.” AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, “Bu akşam ki; Gönül sofrasında, Viranşehir’de Kahraman ailesinin misafiri olduk. Bir gurup arkadaşımız Ramazan Sokağındaki standımızda üye kayıtlarımıza devam etti. Kısaca Reisin gençleri olarak yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Cumhurbaşkanı seçilirlerse ülkeyi yakıp yıkacağız diyenlere inat, bizim Cumhurbaşkanımız ‘yapacağız, yapmaya devam edeceğiz’ dediği için, aydınlık, müreffeh, güzel günlerin mimarı oldu. Hayal bile edilemeyenler 16 yılda gerçek oldu. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hiç bir ayrım gözetmeksizin hizmet etmek gayesiyle çalıştı. Gün geldi dünya vicdanının savunucusu oldu” dedi.

Milletimizi bölemeyecekler. Ezanlarımızı susturamayacaklar

Sayın Cumhurbaşkanımızın görevimizi tevdi ettiği ilk andan itibaren, arkadaşlarıyla birlikte öncelikli çalışma konusu olarak bağımlılıkla mücadeleyi seçtiklerini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, “Gençlerimizi her türlü bağımlılıktan kurtarmak için var gücümüzle çalışmakta kararlıyız. AK Parti, gençlerin iyi bir iş sahibi olmaları, sağlıklı bir aile kurmaları ve toplum için sorumlu birer birey olmaları için nitelikli eğitimi ilk sıraya almaya devam edecektir. Milletimizi bölemeyecekler. Bayrağımızı İndiremeyecekler. Vatanımızı Parçalayamayacaklar, Ezanlarımızı susturamayacaklar ve Türkiye’ye Diz Çöktüremeyecekler. Biz her zaman Reisimizin emrindeyiz” diye konuştu.