Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları CHP Şanlıurfa İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ziyarette Türkiye ve Şanlıurfa’nın gündemine ilişkin konular masaya yatırıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve İl Yönetim Kurulu üyelerine misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi ana muhalefet partisi olarak gerçekletende çok önemli bir partidir. Türkiye’de artık otoriterleşen, zalimleşen bir iktidar var. Bu iktidardan kurtulmak herkesin birinci derecede önceliğidir. Bu öncelik siyasetçi olarak bizlerinde önceliğidir. Ülkemizin temel meseleleri ve Parlamenter sistem konusunda Cumhuriyet Halk Partisi ile aynı düşüncedeyiz. Ülkemizin temel meseleleri için Cumhuriyet Halk Partisiyle istişarelerimiz devam edecektir” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serkan Özcan, yaptığı açıklamada; şunları söyledi:

“Ülkemizin normalleşmesini arayan yeni bir siyasi partiyiz. Cumhuriyet Halk Partisinin geçmişe dayanan, tarihe dayanan bir kökü var. Türkiye’nin ana akıl siyasi karakterlerinden bir tanesini temsil ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi ile Genelde de yerelde de Parlamenter sistem ve temiz siyaset, siyasi ahlak ile ilgili yakılıklarımız var. Bizleri misafir eden Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve İl Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptığı açıklamada; “Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cemalettin Kani Torun, Serkan Özcan, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ve Gelecek Partisi heyeti İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ziyaretleri bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Misafirlerimizle Türkiye'nin ve Şanlıurfa’nın gündemi ile alakalı istişarelerde bulunduk. Ülke siyaseti kutuplaştırılmış durumdadır.

Gelecek Partisinin Sayın Genel Başkan yardımcılarından ricam Millet ittifakını güçlendirelim.

Türkiye’yi bu kutuplaştırılmış siyasetin içerisinden çıkaralım.

Ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cemalettin Kani Torun, Serkan Özcan, Gelecek Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Nuray Sağıroğlu, Gelecek Partisi Siyasi işler Başkan Yardımcısı Bahattin Meral, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ve Gelecek Partisi İl Yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.