GEÇ GELME , GENÇ GEL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Musa Polat ve Başkan Vekili Furkan Özdemir, şehir planlamasında, gelişmesinde, kültürel ve sosyal etkinliklerde gençlerin aktif bir şekilde görev alması amacıyla çalışma başlattı.

Gençlil meslisi başkanl Polat ve bsşkan vekili Özdemir, Şanlı Şehrimizde şimdi ve gelecekte; gençliğin beklentilerini, ihtiyaçlarını saptamak ve üretici, bilinçli, yaşadığı kent ile ilgili sorun ve gereksinimlerin incelenmesi nedenlerin araştırılması ve çözüm yollarının belirlenmesi için projeler geliştirerek yalnızca çözüm aşamasında değil, planlamada da gençliğin katılımını sağlamak amacıyla Yerel Eylem Planları ile gençliğin aktif olarak kent yönetimine katılımını gönüllü olarak gerçekleştirecek Gençlik  Meclisimiz 16-26 yaş aralığında gençlerden oluşmakta.
Meclisimizde lise ve üniversite öğrencileri , genç STK temsilcileri , mahalle temsilcileri ile birlikte genç tanımına uygun kentimizin gençliği bulunmakta.
Kuruluşumuzun 2.döneminde üstlendiğimiz bu görev ve sorumluluğu yerine getirmek üzere yapmış olduğumuz ve yapacağımız bütün gönüllü faaliyetlerimizde ülkemizin en genç nüfusuna sahip olmamız hasebiyle olabildiğince verimli projeler üretmeyi hedeflediklerini. İfade ettiler.

İlk günden beri varlığını ve desteğini htiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL'ün
Gençliğe verdiği kıymeti her aşamada gördüğümüz başkanımızın desteğiyle elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz diyen Polat ve Özdemir,Şanlıurfa gençliğinin her daim yanında olacagız. Kentimizin GENÇ kitlesine seslenerek hep birlikte daha iyi işler çıkaracağımıza inanıyoruz." dediler

Gençlik Meclisi açıklmasında, 10 Temmuz 2020 ' den itibaren 1 aylığına açacağımız üye alımlarımızda bizlerle birlikte olmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz." denildi