GAZETECİLER PLATFORMU’NDAN MÜDÜR GÜLÜM’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şanlıurfa Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Bolluk, Yeniurfa Gazetesi Genel Koordinatörü Mehmet Canbek, Baraj Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Anadolu Spor Yazarları Denek Başkanı Mehmet Ağaslan, GAP Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veysel Polat ile birlikte Yerel Gazeteler Platformu’nu temsilen Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Atanan Mehmet Gülüm’e hayırlı olsu ziyareti gerçekleştirdiler.

Gülüm, “Şanlıurfalı olarak Şanlıurfa’ya hizmet etmekten onur duyuyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Şanlıurfa’da olmaktan ve kendi memleketine hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu kaydederek; “Bir Şanlıurfalı olarak memleketime atanmış bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Şanlıurfa’nın sağlığına katkıda bulunmak için geldik. Bir önceki müdürümüz döneminde oluşturulan ekip arkadaşlarımız birçok konuda oldukça tecrübeli. Kendimi bu konuda şanslı hissediyorum. Çükü başarılı bir ekiple hizmet etmek adına yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki sorunlarını ve çalışmalardaki başarıları da Ankara da olmamıza rağmen yakından takip ediyordum. İnşallah sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız ve Şanlıurfa’yı sağlık alanında hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Gülüm’e yeni görevinde başarılar dileyen Şanlıurfa Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Bolluk ve Şanlıurfa’da yayın yapan yerel gazete sahipleri Şanlıurfa’da sağlık alanında hak ettiği yere gelmesi için çaba sarf eden herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.