Gazeteci-Yazar Şahban Kılıç, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ve Genel Müdür Şimşek’i ağırladı

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz ile İLKSAN Genel Müdürü Mintez Şimşek, İLKSAN hakkında seminer vermek üzere geldikleri Şanlıurfa’da, Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, ulusal ölçekte yayın yapan www.ilkhvadis.com Yönetim Kurulu Başkanı, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGAEDER) Şanlıurfa İl Başkanı Şahban Kılıç’i ziyaret ettiler.

 

 

Şahban Kılıç’la, dünyaca sayılı hayır kurumu Kızılay’da gönüllü olarak birlikte görev yaptıklarını hatırlatan İLKSAN Genel Müdürü Mintez Şimşek, “Şanlıurfa’ya gelmişken kıymetli dostumuz Şahban beyi ziyaret etmeden olmazdı, kendisini ziyaret etmekten mutlu oldum” dedi.

 

İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz da, Şahban Kılıç’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi, alakadan dolayı teşekkür etti.

 

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç ise, Mintez Şimşek’in Kızılay Genel Müdür yardımcılığı döneminde kendisinin de gönüllü olarak Kızılay’da görev yaptığını hatırlatarak, “Sayın Şimşek’le çok güzel, uyumlu ve başarılı bir dönem geçirdik. Birbirimizle memnun ve dost kaldık. Dostlarımı memleketimde ağırlamaktan onur duydum, mutlu oldum” şeklinde konuştu.

 

Söz konusu ziyarette Türk Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Hikmet Karakuş, Harran Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Aslıhan ve Şanlıurfa’nın sevilen, sayılan İş İnsanı Mehmet Gönüllü de yer aldı.

 

 

VALİ AYHAN’A ZİYARET

 

Bu arada, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz ve İLKSAN Genel Müdürü Mintez Şimşek, akşam saatlerinde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı ziyaret edecekler.