“FİLENİN SESSİZ SULTANLARI” TÜRKİYE 4. OLDU

Türkiye işitme engelliler Spor Federasyonu ile İzmir Menderes Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye plaj voleybolu Şampiyonasında Şanlıurfa’da geçtiğimiz haftalarda kurulan “Sessiz Adımlar” Bayan Voleybol takımı büyük bir başarı elde ederek Türkiye 4 olmayı başardılar.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da kurulan ilk Sessizler bayan voleybol takımı olan Sessiz Adımlar takımı yeni kurulmasına rağmen İzmir’de yapılan şampiyonada büyük bir başarı elde ettiler.

Bayan voleybol takımı İşitme Engelliler Resmi Yeminli Tercümanı İşaret dili uzmanı Şenay Şengün Senguer ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü voleybol antrenörü Mehmet Şibak tarafından şampiyonaya kısa bir sürede hazırlanan bayan sporculardan gelecekte daha büyük başarılar bekleniyor.

Şanlıurfa Sağırlar Derneği ve “Sessiz Adımlar” Bayan Voleybol takımı Başkanı Suat Suaka alınan başarılı derece ile ilgili şunları söyledi: “Şanlıurfa halkı ve işitme engelli kardeşlerim bilindiği gibi Türkiye işitme engelliler Spor Federasyonu ile İzmir Menderes Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 5- 6 Mayıs tarihleri arasında plaj voleybolu Şampiyonası yapıldı. Bu şampiyonada 12 takım arasından ilk dörde girmeyi başardık. Yarı final oynama şansı elde ettik bu elde ettiğimiz başarıda bize desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan başta büyükşehir belediye başkanımız yine Büyükşehir Belediye Başkanlığı genel sekreteri Sayın Mehmet Emin Özçınar Spor İl müdürümüz Hakan Keşküş Bey engellilerden sorumlu Sayın Habip bey ve yine desteklerini esirgemeyen Şanlıurfalı basın arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunar İnşallah bundan sonra daha iyi başarı elde edip Şanlıurfa ilimizi dışarıda çok daha iyi temsil edeceğimize Şanlıurfalı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği başkanı ve üyelerimiz adına Söz veriyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER