FIRINCILAR KALİTESİZ UN MU KULLANIYOR?

Fırınlarla ilgili şikâyetlerde bulunan vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler.

Sosyal medyadan paylaşım yapan vatandaşlar Ben Urfa dışında ekmek yiyorum çok hoşuma gidiyor. Hem gramajı büyük hemde unu çok kaliteli Urfa’da ise fırıncılar kalitesiz un kullanıyorlar. Dediler.

Geçtiğimiz günlerde gündemde olan ekmeğe zam söylentileri ardından bu sefer vatandaş fırınlarda yapılan ekmeğin kalitesinden şikâyetçi.

Ekmeklerin kalitesiz üretildiğini kullanılan unun kalitesiz olduğunu belirten vatandaşlar, fırından alınan ekmeğin eve götürülene kadar kuruduğunu ve bunun sebebinin ise yetkili kişilerin görevlerini yerine getirmediğinden kaynaklandığını söylediler.

Denetimlerin yetersiz olduğunu bu konuda belediyelerin ve il tarım müdürlüğünün görevini yerine getirmediğini söylediler.

Sosyal medyadan paylaşım yapan vatandaşlar Ben Urfa dışında ekmek yiyorum çok hoşuma gidiyor. Hem gramajı büyük hemde unu çok kaliteli Urfa’da ise fırıncılar kalitesiz un kullanıyorlar. Birkaç fırıncı arkadaş bunu bana itiraf ettiler. Nimettir sonuçta 10 dakika sonra yenilmiyor. Belediyeye şikayet etmeme rağmen bir sonuç çıkmadı. Dediler.

MEHMET CANBEK