ESSUM ASLAN SORUNLARI DİNLEDİ

Deva Partisi Kurucular kurulu üyesi Urfa’da sevilen siyasetçi simalardan Olan İş kadını Essum Aslan önceki gün daha önceki gün 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olduğu Karaköprü’de, vatandaş ve Esnafların sorunlarını dinledi.

Deva partisi Karaköprü İlçe Başkanı Sabri Yetim ve Yönetim Kurulu ile çeşitli ziyaretleri yaptı.

Aslan, ziyaret sırasında sürekli vatandaşın ve Esnafın sevgi gösterisi ile karşılaştı. “Bundan böyle sürekli vatandaşımız yanında olacağız, ,Deva partisi olarak Esnafımızın, Muhtarlarımızın, ve STK’larımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Artık durmak yok. “ dedi.

Bir gün sonra Karaköprü’de bazı Muhtarlarla bir araya gelen Aslan, burada da Muhtarların mahalle sorunların dinledi.

Deva partisi Kurucusu Aslan sorunları bir rapor haline getirerek, Deva partisi Genel Başkanına ve yönetim kuruluna sunacak.

Dün ise Haliliye ilçe Başkanı Abdülkadir Karakeçili ve yönetimi ile beraber Haliliye Bölgesi esnafını ziyaret ederek, burada sorunları dinledi.  

Essum Aslan burada yaptığı kısa açıklamasında “ Vatandaşın Ekonomi olarak derdi çok var. Sorunların Deva Partisi ile çözüleceğini çok iyi biliyor. Vatandaşımız bizi, partimizi yakında takip ediyor. Bunda bizi oldukça sevindiriyor.”

Aslan; Ayrıca 01.11.2020 (Pazar günü) İl kongresini Şehitlik Çamlıkta 13.30’da  yapacaklarını, Kongreye Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babaca’nın katılacağını, Kongreye tüm Urfalıların davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

RAMAZAN GÜLER