“En İyi Kareler” Fotoğraf Sergisi Şanlıurfa’da

Fotoğrafa ilgi duyan bir kuşağın gelişimine ve geleceğin fotoğrafçılarının yetişmesine olanak sağlamak amacıyla

“Gülümseten Kareler”, “Dostluk Kareleri”, “Çocuk Hakları”. “Hayvan Hakları” ve “Sevgi Kareleri” konul başlıkları altında düzenlenen yarışmalara katılan eserlerden derlenen “En İyi Kareler” fotoğraf sergisi 4 Nisan Çarşamba günü Piazza AVM’nin ortak kullanım alanında ziyaretçilerle buluşacak.

Sevgi, barış ve umut dolu bir dünya inşa etmek için Ulusal yarışma statüsünde gerçekleştirilen fotoğraf yarışmalarına 5 yıl içinde 15 bini aşan yetişkin dışında 100’ü aşkın okuldan 10 bin genç katılım sağladı.

Daha önce Hilltown, Kozzy, İstanbul Optimum, Ankara Optimum ve İzmir Optimum’da sanatseverlerle buluşan “En İyi Kareler” fotoğraf sergisi Şanlıurfa Piazza’da 15 Nisan tarihine kadar gezilebilecek. Sergi 29 Nisan’da da Kahramanmaraş Piazza’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

SANAT KARELERİ İÇİN BAŞVURU SÜRÜYOR

Rönesans, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliğinde her yıl farklı bir konsept ile fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren yarışma ise bu yıl “Sanat Kareleri” teması ile gerçekleşecek. Her yaş grubundan bireylerin başvuru yapıp ödül kazanabileceği “Sanat kareleri” konulu yarışma; “18 yaş üstü”, “Lise 9-12. sınıf öğrencileri” ve “Ortaokul 5-8. sınıf öğrencileri” kategorilerde gerçekleştirilecek. Toplamda 22 bin 650 TL ödülün verileceği yarışma 20 Nisan'a kadar www.fotopya.com üzerinden başvuru yapılmasının gerektiği bildirildi.