EMNİYET MÜDÜRÜ TİPİOĞLU 2018 YILINI DEĞERLENDİRDİ

2018 yılında Şanlıurfa emniyet müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Tipioğlu, 2018 yılında Şanlıurfa’da FETÖ “ye yönelik yapılan çalışmalarda işlemlerin aralıksız devam ifade etti.

Şanlıurfa İl Emniyeti başarılı Müdürü Veysel Tipioglu, gerçekleştirilen basın toplantısında il genelinde asayiş olayları başta olmak üzere emniyet kayıtlarına geçen tüm detayları rakamsal bir şekilde kamuoyuyla paylaştı..Müdür Tipioğlu, Emniyet Teşkilatı olarak geçtiğimiz yıl başarılı işlere imza attıklarını söyledi.

Tipioğlu, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinin faaliyetleri hakkında önemli bilgiler verdi. Tipioğlu “Başta FETÖ/PDY,gibi çalışmaların ve mücadelenin üst noktada devam ettiğini söyledi.

Tipioğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili Şanlıurfa’da her türlü önlemi aldıklarını da belirterek, “İl merkezinde ve ilçelerimizde Seçim Koordinasyon Merkezleri’ni oluşturduk. 24 saat esasına göre görevlerine başladılar. Dolayısıyla seçim güvenliği anlamında da biz bütün arkadaşlarımızla birlikte seçimin güven ve huzur ortamı içerisinde yapılabilmesi için önlemlerimizi aldık” dedi.

MEHMET ER